En konversation om förväntningar

Harry: Kan du sätta på tv:n.

Jag: Vet du var kontrollen är då?

Harry: Men mamma jag har fullt upp med att vara barn, jag kan inte gå omkring och veta var den är. Men den ligger nog under den kudden.

Jag: Ja! Det gjorde den!

Harry: Det vet jag väl. Det var jag som la den där.

Sixten: Han menade kanske att man inte kan förvänta sig att han vet var den är men att han visste nu.

Asså!! Samtalen man kan ha med 5-åring och 7-åring. Förvänta! Älskar att Sixten har börjat använda det ordet. Det är så gulligt. ”Jag förväntade mig att det skulle vara jobbigt att duscha men det var skönt”. ”Jag förväntade mig att det skulle vara kulare att handla men jag är lite besviken men det var ändå ganska kul”.

  1. Madde skriver:

    Hahahaha! Älskar bilden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..