ANNONS

Kändisspaning på hollywoodinspelning

/

Igår var vi på en Hollywoodinspelning. Vännen som vi hälsar på (Tina som jag lärde känna på vår bröllopsresa i USA) är amerikan men jobbar här som assistent till en producent, med en ny tv-serie.

Jag gick alltså omkring och hollywoodkändisspanade bland trailers, GISSA HUR JAG MÅDDE DÅ.

Vi har haft en SJUKT bra helg.

Jag har intensiv träningsvärk i magen för att jag skrattat så mycket. Och vilken dröm att vara med andra som VILL prata om relationer 12 timmar per dag? Och det blev liksom bara mer och mer intressant. Så tråkigt nu att jag inte kan avslöja något av allt det intressanta så jag ska sluta prata om hur intressant och hemligt det var.

Nu längtar jag dock efter mina bebisar. Så nu drar jag. Jag var ändå mycket duktigare på att vara ifrån dem än jag trodde.

2
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00