Sjuk grej att träffa snygga killen från barndomen på lekland

Vi var på lekland igår. Sjuk upplevelse. Två från min barndom var där med sina barn. Dels en tjej på min skola, två år yngre, hon hade ett par snygga snickarbyxor första dagen på terminen en gång. Sen önskade jag mig likadana. Fick aldrig tror jag. Dels en av de coola killarna i nian när jag gick i sjuan. Och ja han gick ju även i sexan när jag gick i fyran. Jag vet hur mycket som helst om honom.

Ingen av dem kom ihåg mig tror jag. Och jag har inte tänkt på dem sedan typ dess, men här är de liksom med sina barn och jag med mina.

Jag vill bara ruska om dem och ba what if we had known back then. Dom ba known what. Jag ba att vi skulle få barn och vara på lekland ihop i framtiden. Dom ba ja men det är väl det mest sannolika som skulle hända. Jag ba ja men ändå, vilket ögonblick det skulle varit och nu skulle framtiden vara här. Dom ba jovars.

 1. Mia skriver:

  Exakt samma hände mig sist jag var på lekland. Jag vågade faktiskt prata med honom. Min barndomscrush. Vi var ihop när vi var 6 år. Vi lekte varje dag, byggde kojor i skogen, gick på isen på ån fast man inte fick, provade att pussas…. Så står man där plötsligt i botten av en rutschkana 30 år senare och pekar ut vilka som är ens egna 6-åringar. Surrealistiskt!

 2. Sara skriver:

  Relaterar så mycket!! Var hemma i min barndomsstad i julas, åkte buss och snygga killen från högstadiet (som jag vet allt om!!) var busschauffören! Va?! Hur hände detta liksom? Ja bara ”nämen heeeej Joel”, han bara ”är barnet över 5 år, annars åker han gratis”

 3. Relaterar så otroligt mycket!!! Exakt såndär feeling får jag ofta och exakt så reagerar omvärlden 😂 jag fattar heller inte hur folk KAN GLÖMMA MIG?? eller händelser som är så livsviktiga?! Som typ när ”jag fick det där suddet från dig i fyran” etc 😂😂😂

  Du, en annan fråga, du ser ju bokstäver i färger – visst är det så? Hur är det med musik, toner – ser du färger i dem också? Eller något annat?

  1. Haha ja precis!! Synestesin! Kul att du frågar om det. Ser bara siffror och bokstäver i färger, och namn och platser, men det beror på bokstäverna i orden. Vissa färger tar över liksom. Som Göteborg är väldigt marinblått för att både G och t är det. Har du?

   1. Tycker det är så häftigt. Nej, jag har inte den förmågan, men jag undrade om tonerna för min son kan ibland beskriva toner på sätt så att jag tänker att han upplever dem annorlunda än jag. Var därför nyfiken på att höra om det också var så för dig 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..