Ni som bor i Norrland måste göra detta mer

Vi har åkt skidor två dagar i rad. Alltså jag vill så gärna bo i Östersund nu. Men nu har vi åkt hem. Tog 10 timmar med 5 olika tåg.

Barnen har fått mig att gilla längdskidor. Jag kan inte minnas att jag gillade det någonsin som barn.

Tyckte bara det var så fruktansvärt onödig existens när det finns utförsåkning som ÄR kul. Varför då åka de tråkiga skidorna när man kan åka de roliga.

Sixten borde ju tycka samma sak, men han älskar det eftersom det är TRÄNING. 😳

Men det är faktiskt helt sjukt härligt. Min pappa ba ”jag har inte åkt sedan du var här senast (i julas) men man blir ju som en helt annan person, jag känner mig så frisk och pigg”.

Okej det lät ju också tråkigt om man inte är vi som precis åkt och vet vad vi menar. Men jag älskar i alla fall längdskidor nu. Sixten längtar till han får åka Vasaloppet.

  1. Elin skriver:

    Åkte jämt längdskidor som barn i Spikbodarna, är uppvuxen i Torvalla, men nu har jag inte åkt på iallafall 15 år 🙈 Det är kanske dags att börja igen 😅

  2. Ebba skriver:

    Ser ljuvligt ut! Men vem har sagt att man inte kan åka utförs med längdskidor? Det gjorde ja jämt som barn och skidade även till skolan ett par ggr vid den första snön innan dom hunnit grusa och sånt….🤓

  3. anna skriver:

    Barnens Vasalopp kanske skulle vara något för dina killar? Det är gratis att delta i loppet och alla barn får medalj efter målgång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..