En gång när hela jag svullnade upp

 

Facebook berättade precis att detta var första fotot någon taggade mig i.

mygg

Det var en man i Honduras som tog det.

Jag kände honom inte, men han sa ”jag ska gå till en grotta i djungeln, vill du följa med.”

Nu låter ju det som en typisk sak man INTE ska göra. Följa med gubbar ut i grottor i djungeln. Sånt man lär barn att det är farligt att göra. Men jag reste själv och då gör man ju sånt. Eftersom det enda som är värt något är att saker händer, oavsett vad det är som händer. Mitt mål var att det varje dag skulle hända något som blev en anekdot jag kunde berätta för resten av livet. Ganska stressigt mission, men det blev bäst resa på det viset.

Jag fick i alla fall en miljon myggbett över hela kroppen i grottan (eller jag tror att det var 230 st), svullnade upp och fick feber och en enorm knöl på halsen. Även det tyckte jag var en kul anekdot.

Stark första bild på fb.

 

LOADING..