Jag är hudexperters mardröm

Jag och Hejhejvardag fick komma på ett event med Clinique.

Jag och Clinique har en speciell relation. Jag har alltid betraktat Clinique som FÖR fint. För mig i alla fall. Ni vet när man var 13 och började tänka på hudkrämer. Eller det gjorde kanske inte ni, men jag fick JÄTTEmycket finnar och blev asintresserad av krämer, ansiktsvatten och uttorkande saker och återfettande saker och sånt. Sedan, när finnarna försvann, hade jag en period på 20 år när jag inte brydde mig alls. Jag är en sådan där som hudvårdsexperter tycker är ett skräckexempel på människa, som använder TVÅL OCH VATTEN.

Men DÅ. När jag var 13. Då fanns det Cliniquemänniskor och resten var Oil of ulay-människor.

Jag berättade det för en av Clinique-kvinnorna på eventet, som sa ”Jaaa, och så snodde man Clinique från sin mamma”. Men nejnej. Något så fint fanns aldrig i vårt hem. Jag tror knappt jag kände någon som ägde en burk med det lyxet.

Fatta då hur lyx att gå på ett Clinique-EVENT? Jag och Hejhej kände oss lite bortkomna först pga extrem ovana vid lyx, men alla var snälla.

Och vi fick testa deras nya Clinique ID (vilket på eventspråk innebär att man får en.)

Och vi träffade EBBA! Så bra tjej. Vi började direkt prata om tredje barnet och relationer. Som jag alltid gör.

Img 5399.jpg

Img 5396.jpg

Mitt hjärtas gull Hejhej.

Img 5364.jpg

 

 

 

 

 1. Tove skriver:

  Haha alltså jag läste ”Jag är HUNDexperters mardröm” och kunde inte fatta vad inlägget hade med rubriken att göra. NÄR KOMMER HUNDEN?!

 2. HAHA, älskar er. Jag tar fortf Clinique-gratisprover med ansiktstvätt kläänser o sånt. Dock har jag sedan 20-årsåldern köpt en del Cliniquesmink. Mascara, foundation, läppstift etc. Jättebra o dryga prod. Brukade alltid köpa när det var erbjudande också när man fick en present om man köpte 3 prod för 600kr vilket var asmycket för mig. Tipsar om det rå. Brukade låna tvålen av lillsyrran men jag gillar den inte.

 3. Ulrika skriver:

  Vad jag gillar mest med dig och hejhej är – förutom brains alltså – att ni ni är såå roliga!! Gillar så att ni inte visar så mkt ”perfekt yta” som andra ängsliga medieprofiler gör. Och varför skulle ni? Brains och humor, allt annat är sååå ointressant. (Med det inte sagt att ni inte är snygga etc, för ni har även det, men humor och intelligens vinner loppet alla dar i veckan!

  ch varför skulle ni? Ni är så roliga, och man märker att ni har kul ihop!

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️ tack snälla vad fint sagt! Jag skickade detta till hejhej, jag tror hon började gråta!

   1. Ulrika skriver:

    Jamen, så härligt att ni inte är sådär ängsliga…… Vilka andra än ni drar obekymrat på sig mustasch (med en kajalpenna!?!?) när det dyker upp en bra ide?
    Tänker att när majoriteten kommit DIT – dvs att först och främst vara människa, inte kvinna – då har vi nåt!

    1. Började såklart gråta! Finaste jag hört!
     <3

     1. Ulrika skriver:

      Äsch, gråt inte, bara fortsätt vara som du är! Ett geni!!
      Och rolig!

      (Knivlisa också, alltså!)

      1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭

 4. Ebba skriver:

  Bästa reklambilden!!!!!

 5. DU kan va hjärtegull!
  Jag ser också LITE galen ut. Men det är jag ju inser jag.
  Jag tyckte ändå vi gjorde bra ifrån oss. Vi borde få gå på alla hud-events.

  1. Ett Hjärtegull ja, men är jag DITT hjärtas gull? Stor skillnad.

   1. Hoppades att du inte skulle märka …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..