Harry har gjort bort mig på pendeltåget igen

I pendelvagn med en massa folk runt oss.

Jag: Harry och Sixten, ni sparkar på både mig och blommorna. Kan ni sluta med det tack.

Harry (högt): Ja, för annars får vi ingen mat och sovplats.

Jag: Eh… heheheee.

Harry (viskar): Bra skämt va.

Jag: Mmm.. Ja jo,…

Det var ju ett bra skämt. (Han har fått det från när vi pratade om Rasmus på luffen tror jag, föga anade jag då att det skulle få denna konsekvens  😳) Men det finns ju alltid ett litet pris man får betala. Tex att någon ringer socialen.

Berätta om när era barn gjort bort er in public!!

 1. Annie skriver:

  Min dotter 2,5 år berättade nyligen glatt för våra bekanta på besök att ”pappa jobbar och mamma dricker”. Troligen för att vi brukar skämta om att jag hämtar vatten för jämnan och ställer här och var i huset eftersom jag har mammahjärna och snabbt glömmer vart jag ställt glaset jag precis hämtat.

  Hon säger också ”bögen” istället för spöken vilket gett oss många härliga stunder eftersom spöken är lite på tapeten i hennes liv just nu. ”Mamma, akta bögen!” ”Titta mamma, morfar-bögen”! ”Oooj stooora bögen kommer!”

 2. Nina skriver:

  Är på restaurang. Son 3 år går och kissar med sin pappa. Jag och resten av sällskapet sitter kvar vid bordet. (längst in, längst bort från toaletterna)
  Sonen kommer ut från toan och skriker:
  ”Mamma mamma”
  Knäpptyst i hela restaurangen och allt fokus på sonen.
  ”Pappa har en jättestor snopp”
  Hela restaurang skrattar.
  Pappan kommer ut och frågar vad som har hänt. (Alla fnissar… ) och påbörjar sin långa vandring genom restaurangen

 3. Zabina skriver:

  Min dotter nu 6 år har sagt mycket roligt under åren.

  När hon var ca 2 år och hah lämnade henne på förskolan grävde hon i min handväska och hittade en tampong och utbrast förtjust ”titta massa pennorna”.

  En annan gång kom en mörkhyad man och hon ropade ”mamma titta en apa”. Fy vad jag fick skämmas.

  När hon var fyra år stod hon på torget med mig. Hennes pappa var inne och handlade. Hon började skriksjunga ”Jag är en liten bajskorv kort och tjock. Brun ör mun hatt och brun är min rock” så högt att det hördes in i affären.

  När vi var och handlade kläder i vintras lade hon sig ner mitt på golvet med rumpan upp i vädret och ropade ”nu ska jag få smisk”.

 4. Emma skriver:

  Var på en kompis dop med min ettåring, hade med majskrokar som muta för att hon skulle hålla sig lugn i kyrkan. Hon får se påsen och börjar ropa BAJS BAJS BAJS BAAAJS BAAAAJS (alltså majs) mitt i kyrkan. Fick rätt bråttom då att öppna den där påsen! Som tur var skrattade folk istället för att blir irriterade. 😅 Snacka om fel muta vid fel tillfälle.

  Samma dotter nu 4 år, vi är på Ikea och beundrar ett litet spädbarn när hon plötsligt utbrister: ”Men nån har ju RITAT på bebisen!!!!!!” (Det var ett smultronmärke på kinden) 🙈

 5. PA skriver:

  Dottern 8 år, högt och ljudligt i kassakön på Åhléns :
  – mamma pruttar mest men pappas pruttar luktar mest

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..