ANNONS

När mattanten slängde ut mig från matsalen genom att dra i mina öron

/

Jag var på lyxlunch igår med Tulip och Pappapodden som presenterade Middagsrapporten om svenskars middagsvanor.

Detta har jag sagt förr men mitt bästa tips på middagssamtal är LÖGNLEKEN. Alla vid bordet säger två sanningar och en lögn om vad de har gjort i dag, och de andra gissar vad som är lögn. Då får man reda på mycket. I går fick jag till tex veta att ett av barnen skrattade åt potatisar på lunchen.

Flashback till mellanstadiet. I femman tappade min klasskompis Christoffer en potatis i mjölken. Jag kunde inte sluta skratta. Jag fick mitt livs skrattattack (jag hade ofta mitt livs skrattattack) och till slut kom mattanten Greta, som var rosenrasande, tog tag i mina öron och drog ut mig ur matsalen.

Då slutade jag skratta. Så sjukt förnedrande.

Mina bloggkollegor Carin DaSilva och Annika Leone var också där. (inte i matsalen)

Img 5860.jpg

Godaste maten och efterrätten jag ätit. (så säger jag iofs ofta som ni vet)

Img 5862.jpg

Älskade pappapodden.

Img 5851.jpg

Img 5857.jpg

4
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00