Mina otroliga loppisfynd (jag är sjuk)

 

Linus är hemma efter sin årliga alpvecka. SHIT vilken SJUK skillnad det är på att vara själv med barnen nu och för 5 år sedan. Då hade man liksom femtimmarsläggningar (eftersom det var omöjligt att lägga båda samtidigt) och ammade sedan hela natten och gick upp 6 och vabbade.

Nu har vi haft det i princip bara underbart. Tänk på det ni som är i liknande situation. Det är bara fem år bort. 😎

Img 5895 1.jpg

I går var vi på loppis. DREGGEL. MITT BÄSTA. Vinterjacka till Sixten nästa år. Nästan ny. Dyrt märke. TIO KRONOR.

Img 5902.jpg

SOM Harry har tjatat om en skinnjacka. 40 kronor (ja alltså fejkskinn). Nikeskorna 10 kronor.

Img 5928.jpg

Polarnhandskar 10 kronor. ÅH GUD vad skönt det är att skryta om att man betalat LITE. Smålänningen i mig vibrerar av vällust. Trots att jag inte är smålänning.

Img 5906.jpg

Massa t-shirtar för tio kronor också. Och två par fotbollsskor för typ 30 kr styck. Och en ny innebandyklubba GRATIS (för att jag prutade till mig den, gratis eftersom jag köpte massa annat, ja jag medger att jag är sjuk).

Bästa dagen i mitt liv.

 1. Ett inlägg PRECIS i min smak! Glädjs å dina vägnar men blir även avundsjuk! 🤗

 2. Åh vilken lycka!! Alltså vvvaaaaaar? (Som om du skulle avslöja ditt kantarellställe men måste fråga och fundera på om det är värt attt åka hela vägen från Sthlm till jkpn i förhoppning att göra loppisfynd för lyckokicken.. 😆😂😂

  1. Haha det var en basar i Gnesta! Endags 😭

 3. Lovisa skriver:

  Woop woop! ÄLSKAR att läsa sånna här inlägg, dels pga din oerhörda nöjdhet och dels pga miljöaspekten men framför allt för hur pepp man själv blir på att veta att fynden finns där ute. Det är som en evig skattjakt som man aldrig kan bli för vuxen för!

 4. Ulrika skriver:

  Älskar även att du är (verkar) så glad!❤️

  1. Jorå jag har mina stunder! Av både det ena och det andra. 💃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..