Bästa aprilskämtet jag hört

Img 6028.jpg

Harry sneglade på mig igår och började leta efter sin seglarkeps. Sen såg han att jag skulle ha solglasögon och började leta sina (han är den i familjen som har mest koll på var saker är. Han  ”minns i sitt huvud på bilder” var de ligger. Han minns även VAR saker har SAGTS. PRECIIIS SOM JAG.

Äntligen har jag någon som förstår mig, det finns knappt någon i min omgivning som förstår den frustrationen. Folk ba så här sa jag. Man ba nej så sa du inte och du sa det där andra i blåjeans och mockajacka när du petade på eken vid biblioteket. Alla ba moron).

Jag sa i alla fall inget om det förrän senare.

Jag: Åh, är vi likisar.

Harry (sur): Vi är INTE likisar.

Så hemskt stackarn. Han är ju ascool, så kommer någon och säger att han ser ut som mamma. Förnedringen. (finns även captured in the moment på stories)

Img 6026.jpg

Img 6023.jpg

Måste också berätta om ett bra aprilskämt som läraren i Sixtens klass sa.

Läraren berättade bestört för klassen att hon hört på radion att Sverige beslutat sig för att sluta tillverka godis. De hade kommit på att det var onyttigt.

ALLA gick på det. Sixten höll på att börja gråta.

Jag kanske är en väldigt simpel människa men det är det bästa aprilskämtet jag hört.

 1. Helena skriver:

  Men kan vi prata MER om det här minnet!! Är exakt likadan och blir GALEN på när folk inte minns och man måste använda sin psyk-gen å ba… menförfan.,, du hade på dig det här, vi åt det här, du fixk ett sms av din chef som du läste högt och EFTER DET sa du ”vi borde åka till Grekland”. Man måste liksom gå igenom hela jäkla scenen. Men det får iaf min sambo att ba jAAAAjaaaa jag tror dig vi åker till Grekland

  :—-)

  1. 😂😂😂😂😂 JAAAAAA. TACK.

 2. asd skriver:

  Påminner mig om när min lärare lurade mig att de gripit Bin Ladens bröder Schokladen och Marmeladen.

 3. Mollan skriver:

  HA! Jag minns exakt likadant. Kan säga EEEEXAKT vad folk hade på sig vid enskilda tillfällen när de sa något, var vi stod, vad folk runt omkring hade på sig osv. Minns exakt tonfall och betoningar osv. Jag spelar liksom upp det som en liten film i huvudet, och det behöver ju inte vara att någon sagt något speciellt som borde etsat sig fast i minnet.
  En fantastisk egenskap som typ ingen TROR på. Och det är klart, om man inte själv har förmågan så tror man att jag hittar på. Men det gör jag inte.

 4. Vilka fina bilder du lägger upp tar du dom själv, underbar son du har.

  Lägger upp din blogg i minet så jag kan återkomma.

  Mvh Gerra…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..