Jag har friluftsat på sörmlandsleden (äntligen måste man inte låta barnen vinna)

Img 6189.jpg

Vi vandrade på sörmlandsleden igår. 7,3 km.

Vi stannade vid ett vindskydd och hade typ femkamp.

Springtävling, samla flest kottar på 30 sekunder, bygg högst torn av natursaker på 30 sek, gör längst bana av pinnar på en minut och sånt. Älskar att barnen äntligen är så stora att man inte måste låta dem vinna hela tiden. Sixten blir sur om jag inte gör mitt bästa. HAH. Älskar att vinna. Nu vinner iofs alltid Linus men ändå.

Img 6186.jpg

Img 6171.jpg
Img 6173.jpg
Img 6122.jpg
Img 6091.jpg
Img 6105.jpg
Img 6127.jpg

 

  1. Alltså blev sjukt impad att ni gick 7,3 km. Sen kom jag på att dina barn är lite äldre än mina, men det finns ju hopp om längre strapatser inom en snar framtid. =)

    Sen kom jag ¨på att det sjuka är nog snarare att jag blev impad av sträckan Snacka om att soff-perspektivet är ett faktum. By the way så lärde jag mig för ett tag sen att man satte skolstart till 7 års ålder för det var den åldern som barnen ansågs klara av att gå själva 1 mil enkel väg till skolan. Det sätter lite perspektiv på det hela .

  2. Birte skriver:

    Åh vad jag längtar till såna roliga vandringar. Sonen fyllde precis 1, så vi får nog börja i lite mindre skala. Har du lite tipps hur man kan göra tiden i naturen lite extra spännande i dem åldern?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..