ANNONS

Så många nakna kroppar (plus mitt bästa barnboktips just nu)

/

I går var jag och min kollega Emelie på presslunch. Här tog Emelie en bild när en man förklarar hur man sätter på lösögonfransar. Jag ba nejnej JAG kan inte. Har försökt så många gånger men det går inte.

Img 6245.jpg

En annan grej jag inte kan är att se avslappnad ut på bilder. Jag måste alltid göra något konstigt. Som ni ser.

Img 6228.jpg

Ursäkta?

Img 6224.jpg

Ursäkta? Det här var dock godaste glassen jag ätit.

Img 6227.jpg

När jag såg de här sa jag ”Är det såna HÄR folk menar när de säger Oakleybrillor”. Och det var det. Så glad över att känna igen ett märke.

Img 6223.jpg

Img 6236.jpg

Efter jobbet gick jag till Annika Leones release för sin underbara barnbok BARA RUMPOR. Mina barn ÄLSKAR den. Hur kan man inte? Fullt av olika nakna kroppar på ett badhus. Jag rekommenderar den till alla som har barn eller känner ett barn eller bara gillar rumpor och snippor.

Här hittar du Bara rumpor (annonslänk).

Img 6240.jpg

Sen träffade jag äntligen Erika Kits Gölevik. Vi har träffats EN gång för 15 år sedan i en kyrka. Som ni ser har jag älskat henne sedan dess.

2
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00