Så många nakna kroppar (plus mitt bästa barnboktips just nu)

 

I går var jag och min kollega Emelie på presslunch. Här tog Emelie en bild när en man förklarar hur man sätter på lösögonfransar. Jag ba nejnej JAG kan inte. Har försökt så många gånger men det går inte.

Img 6245.jpg

En annan grej jag inte kan är att se avslappnad ut på bilder. Jag måste alltid göra något konstigt. Som ni ser.

Img 6228.jpg

Ursäkta?

Img 6224.jpg

Ursäkta? Det här var dock godaste glassen jag ätit.

Img 6227.jpg

När jag såg de här sa jag ”Är det såna HÄR folk menar när de säger Oakleybrillor”. Och det var det. Så glad över att känna igen ett märke.

Img 6223.jpg

 

Img 6236.jpg

Efter jobbet gick jag till Annika Leones release för sin underbara barnbok BARA RUMPOR. Mina barn ÄLSKAR den. Hur kan man inte? Fullt av olika nakna kroppar på ett badhus. Jag rekommenderar den till alla som har barn eller känner ett barn eller bara gillar rumpor och snippor.

Här hittar du Bara rumpor (annonslänk).

Img 6240.jpg

Sen träffade jag äntligen Erika Kits Gölevik. Vi har träffats EN gång för 15 år sedan i en kyrka. Som ni ser har jag älskat henne sedan dess.

  1. Sanna skriver:

    Åh, den boken måste jag köpa till min fyraåring som är inne i en riktig rump-snopp-snippa period. 😊

    1. Ja! Tänk om den hade funnits när man själv var liten 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..