När jag dör får barnen googla mig

Img 0145.jpg

Harry: Du kommer dö innan oss.

Jag: Ja, då kommer ni ha varandra.

Sixten: Då kommer vi sakna dig.

Jag: Ååh kommer ni. ❤️ Ni är världens finaste.

Sixten: Ja OM vi kommer ihåg dig.

Jag: Mm. Om ni glömmer mig kan ni ju googla mig. Jag finns ju en del på internet så att säga.

Sixten: Mm du får påminna oss innan du dör.

Jag: Okej, vi säger så.

Jobbigt bara om jag dör plötsligt, i en olycka? Om mina sista ord blir: ”Googla mig! Hälsa barna att de ska googla mig”. Det kommer inte ge ett bra intryck av mig. Varken ambulanspersonal eller barnen kommer minnas mig som så bra ju. Inget ”Hälsa mina barn att jag älskar dem” utan ”GOOGLA MIG”.

Tur att jag har det här inlägget då. Så att de fattar att det faktiskt var en överenskommelse och deras eget förslag. Tänk om ni faktiskt läser det här i framtiden Sixten och Harry? Nu fick jag tårar.

LOADING..