Rådjur framför bilen

Nu är vi hemma! 13 timmars körning. Sixten spelade på mobil och Harry lyssnade på alla (!!) Nina-böckerna IGEN (tack Emi Gunér igen) och jag var rådjursvakt eftersom vi körde småvägar pga köer. Vid två tillfällen sprang rådjur framför bilen. Mamma (och hennes man) i framsätet blev förmodligen mer rädd för mig när jag varningsskrek än vad de blev för själva rådjuren.

Lifehack på resa: Att vi åkte till Ikea Sundsvall på vägen? Så sjukt, men både jag och mamma fick sånt sug. Efter att lämna barnen i bollhavet och bara gå ett varv. Inte köpa något utan bara gå snabbt. Det är bästa gången, ett varv i Ikea. Älskar det.

Bollhavet var stängt så barnen sprang med oss. Tog 16 minuter totalt. Köpte dock en lampa eftersom den gamla av glas i barnens rum ramlade ner i huvet när jag gick in i rummet. Helt oprovocerat. Eller jag provocerade den ju uppenbarligen med min blotta närvaro.

LOADING..