3 tecken på sömnbrist

 

Jag och Hejhej gjorde en film om saker man gör när man sovit för lite.

 

Vad har NI gjort för sjukt?

Mitt värsta är när jag glömde om jag var man eller kvinna en gång när jag skulle kissa. Jag visste inte om jag skulle sitta eller stå. Då hade jag sovit riktigt riktigt dåligt, i några månader.

Läs gärna kommentarsfältet på min instagram OCH hejhejvardags instagram. Om ni vill känner er smartare.

 

 1. Öisa skriver:

  Hehe jag glömde bort mitt barns födelsedag! Jag träffade en gammal kollega som hade fått barn ganska nära efter mig och hon frågade när sonen var född, 16 oktober svarat jag glatt. Hon såg lite fundersam ut och frågar om jag är säker. Jajjemen svarar jag helt övertygad om att det är rätt. Hon säger sen, men min är född 15 och då hade ju du redan fått.. Ja just det! Han är ju född 11! Kände mig oerhört smart då 😂😑

 2. Idag skulle jag köra in bilen i garaget. Jag steg ur bilen och låste upp porten och traskade sedan in i garaget. Jag tyckte att det kändes som om jag hade glömt något men jag kunde först inte komma på vad det var, men när jag vände mig om och såg bilen stå där utanför trillade polletten ner…

 3. Jag bröt lillfingret när jag skulle med sonen till tandläkaren. Det hoppade ur led med och stod ut som ett Z. Jag kände att nej jag har fasiken inte tid för det här och drog tillbaka det. Vilket gick till min förvåning…. ända tills jag rörde på handen. Och jag sprang runt några varv och utropade jag kommer aldrig hinna gå till vårdcentralen och sedan tillbaka för att hinna med bussen. Jag försöker dra tillbaka det en gång till… men med samma resultat. Men va fan. Drar tillbaka och tänker jag får väl hålla fingret på plats med andra handen och gå till vårdcentralen. Jahopp som tur var hade vi farmor på besök så jag snabbt kunde springa till vårdcentralen utan barn 2 och sambon fick åka med barn 1 till tandläkaren. På vårdcentralen kunde dom bara lägga en skena och att boka tid på röntgen och akuten. Springa tillbaka för att hinna med bussen (barn 2 fick följa med för jag hade lovat att vi skulle gå på stan efter tandläkaren med barn 1). Snabbt inom för att köpa kebab till barnet sen till röntgen sen till akuten och sen träffa läkare som konstaterar att det är brutet men ligger fint. Så behöver bara annat typ av förband. Skönt, sen gå på stan med barn 2 och helt slut komma hem för att träffa upp barn 1 och sambo (vars tandläkarbesök gått superbra, barn 1 har autism och kan låsas sig när saker ändras för tätt inpå). Och när vi sitter där i soffan på kvällen så utbrister jag åååå vilken bra dag det blev. Min sambo tittar på mig ja förutom att du bröt fingret. Ja just det. Bra med sömnbrist för minnet blir selektivt 😁

  1. Sara skriver:

   😂😂😂

 4. Haha älskar! Jag kommer inte ihåg något jätte kul som jag har gjort, har lagt saker på fel ställe , typ kylvaror i skafferiet och vice versa. Senast igår lyckades jag tappa bort bilnyckeln till vår nya bil på vägen från garaget till lägenheten. Är en kort promenad och jag fattar inte hur de försvann, som tur var hittade min man dem när han var ute och letade. Jag tappar ofta bort mina nycklar och det är ett ständigt problem. 🙈

  Jag har gjort även sånt som inte är så kul, har två gånger glömt bort att spänna fast babyskyddet i bältet (när jag åkt utan att ha med basen) och inte upptäckt det förrän jag kommit fram och stannat bilen. Usch 😞 Det är det som är så läskigt med att vara så in i norden trött, det kan ju gå illa!

 5. Linda skriver:

  Jag har haft sömnbrist av andra anledningar, men när det var som värst så hände det ett par gånger att jag satte in två tamponger efter varandra för att jag glömde att jag satt in den första. Tänkte inte på att det var trångt utan märkte det först när jag skulle ta ut tampongen.

  Ännu värre var när jag drog ner byxorna men glömde trosorna när jag skulle kissa 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..