Försök till svar på en kommentar

 

Img 7155.jpg

Fick en kommentar angående mitt Kolmården-besök i går:

stinköga

Jag har alltså gett någon STINKÖGAT på Kolmården??

Jag är hemskt ledsen över detta. FÖRLÅT! Men jag vet faktiskt inte vad det ÄR???? Vad ÄR stinköga?

Jag läste kommentaren när jag satt på jobbet i dag, på mamaredaktionen. Och samtidigt försökte jag göra ett stinköga, för att förstå bättre. De andra på jobbet visste inte vad jag höll på med men jag tänkte att stinköga är vad man gör när något luktar äckligt och hela ansiktet förvrängs och mest ett öga? Men det är väl alltid munnen som förvrängs mest? Eller? Sixten har min telefon så tyvärr kan jag inte ta kort på hur jag ser ut nu. Ta kort på dig själv, lovar att ALLA som läser detta ser sjuka ut.

VAD ÄR STINKÖGA, DU SOM SKREV? OCH VARFÖR GAV JAG DET TILL DIG TVÅ GÅNGER? SÅ TASKIGT? FÖRLÅT! DET VAR INTE MENINGEN. OBVIOUSLY.

 1. Fanny skriver:

  Oj, hoppas du förstod av mina skrattemojis att jag absolut inte tog illa upp av detta och mår helt okej! 😄
  Det var jag 🙋🏾‍♀️ som fick ta emot stinkögat – som jag egentligen nog tror var riktat mot vädret.. Det var jag som rände omkring på parkeringen fram och tillbaka till bilen några varv tills allt var med och med en stackars unge flaxande i handen.
  Vill även påpeka att jag inte glömde nåt av barnen i bilen i alla fall 🏆🥇

  Så bra att du har övat på stinkögat, det kan vara väldigt användbart ibland!

  1. 😂😂😂😂 hej!! Tack! Haha jaha! Jag minns dig! Nej då jag förstod att du inte tog illa upp. Måste börja tänka på hur jag ser ut när jag avslappnat tror att ingen ser mig bara. 😬

 2. Frida skriver:

  Hahaha – to give someone the stink eye är ju att ge ngn onda ögat 😀 dock inte jag som låg bakom kommentaren 😀

  1. Haha jahaaaa!! otroligt att jag gett EN person onda ögat TVÅ gånger!! Vill så gärna veta vem och var.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..