Jag är pinigaste mamman någonsin

Sixten spelade match igår. Han gjorde 5 mål!! Och spelar med 11:orna fast han är 12:a. Alla mål var snygga också. Dribblade förbi alla motspelare och ba satte den.

Jag pääääser så sjukt mycket. När andra föräldrar säger typ ”Sixten, vem är han den där lilla, nya Messi?”, och jag sitter bredvid och vill skrika MIN SOOON!! Alla blev snart medvetna om det. Jag skriker typ BRAVO ÄLSKLING. Och skrattade HÖGT av lycka varje mål. Jag skrek lätt mest av alla. Jag tänkte vid ett tillfälle att det finns INGET jag tycker är roligare än att kolla på Sixten när han spelar match.

Ja det går ju inte ha ljud på eftersom det är en skärmdump från instastories, men detta är till er som inte följer mig på instagram (freaks?).

Jag hade väldigt roligt åt att vi var i Trosa.

  1. Mari skriver:

    Bortamatch i Trosa.. Det är ju fantastiskt roligt 😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..