Om han skulle få för sig att jag var en frånvarande mor

Jag fick dra ut den fjärde tanden!! Den satt aslöst. Det var så fint.

Alla tandtapp har en bra historia. De första två har jag bloggat om så jag ska inte göra det tråkigt för alla som läst det. Den tredje slog Harry ut. Traumatiskt då men kul nu.

Den fjärde: Han var arg på pappa för att han tyckte att han räknade målen fel när vi spelade familjematch, och lät mig dra ut den i smyg, för att Linus ville dra ut den. Bra hämnd ändå Sixten!

Jag har varit högst delaktig när alla fyra har åkt ut. Det är bra som bevis om han skulle få för sig att jag var en frånvarande mor. Lol troligt. Och det låter i och för sig inte ens bra att säga jo jag fanns där för dig, för att dra ut tänder ur din mun. Låter mer som en serial killer.

  1. Maria skriver:

    Å sån lycka att få vara med när tänderna lossnar! Det är verkligen en stor grej ju!
    Jag har stor sorg för att min förstfödda tappade sin första tand på förskolan. Fick hem den i en bit hushållspapper 💔💔

    1. Åh jag förstår PRECIS!!!! Som när min granne informerade mig att Harry hade tagit sina första steg. Igår. Linus hade glömt att berätta den detaljen 😬😬😬🙁😭

  2. Helt ot (förutom att det visar att jag är en närvarande mor)

    Min dotter hade vernissage på sina bildalster från åk 1 igår. De hade jobbat med kollage och hon hade lagt mycket tid och kraft på ett där hon bytt huvud på en mamma med en av hennes söner och målat ett underbart nöjesfält runt dem. Jag började fnittra när jag såg att det var du och Sixten. Dottern blev mest impad av att du heter Knivlisa. Hon tippar på att du är väldigt bra på att tälja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..