Saker som inte är socialt accepterade i väntrum

 

Jag och min älskling Hejhejvardag gjorde en film om saker som ej är accepterade i väntrum.

Jag blev kompis med en tjej på ett badhus en gång när jag var typ 25. Tyckte det var så fint att hitta en kompis på ett badhus. Som att vi var barn och ba vad heter du ska vi leka.

Sen när vi skulle duscha började hon raka snippan i duschen. En mamma sa till henne typ ”Det där kan du väl sköta hemma”. Kompisen  blev sur och i bastun sa hon till mig ”heeerreguuuud vad dömande folk är”. Jag ba ”jaaaaaa” fast jag egentligen höll med mamman.

Vad är det värsta ni sett folk göra in public?

Vi tänkte klippa naglarna också men hann inte filma.

 1. (Hur kan ingen ännu frågat?!?!) ÄR NI FORTFARANDE KOMPISAR?

  1. Haha nej jag träffade henne inte mer. Hon jobbade på Riche så vi bestämde att jag skulle komma dit. Det här var innan sociala medier. Gjorde det dock aldrig. 😬 Inte pga rakningen

 2. mila skriver:

  När folk och framförallt män fräser ur näsan rakt ut på gatan eller vägen!
  Inte OK!

 3. Haha, vad jävla roligt!

  Jag har själv sjukt svårt för folk som släpper väder (anser att man gör´t på toa) men värst är när folk SNYTER sig bland folk. Vänder på pappret (trycker ihop snoret) och snyter lite till haha

  Men det ni andra skrivit är ju ännu värre och sjukt mycket humor 🙂

  https://attlevalivetinuet.blogg.se

  1. Haha ja tills pappret blir superlitet och självklämmer ut snor för att det exploderar!!

 4. Ylva skriver:

  Inte riktigt in public kanske eftersom det var i en privat bastu hemma hos en kompis när jag var liten, men jag blev chockad när hennes mamma lade sig på golvet och stoppade upp någon medicin i vaginan!

  1. Sofia skriver:

   Åh HERREGUD!!!! Skrek av skratt! Men alltså TÄNK om man själv hade suttit och bastat med dottern och hennes kompis och bara ”hepp!” och lite casual lagt sig på golvet och… Alltså NÄ vad sjukt!!!! VARFÖR?!!

 5. Hanna skriver:

  För ganska många år sedan var jag i Kungshallen (vid Hötorget) och skulle äta på tacobar. Så står killen i kassan på Tacobar och filar naglarna?? Så jävla äckligt. Mitt bland maten. Tror inte det hade fått godkänt om det hade varit inspektion av någon myndighet den dagen 😬

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..