Sixten säljer stenar för Yemens barn

Sixten har tillsammans med en kompis hackat stenar i flera dagar på skolan. I dag sålde de dem. Han har pratat jättelänge om att han ska sälja dem. Jag trodde han ville ha pengarna själv (han är övertygad om att de är ädelstenar) men i dag sa han ”Vi ska ge pengarna till barn som är fattiga! Var finns de barn som har det dåligast?”. Yemen sa jag. ”Bra då ger vi pengarna dit så att de kan få mat”.

154 kronor kom in! Det var mest från en granne och mig men ändå! Jag har världens finaste barn! Skulle gjort sin mormorsmor SÅ stolt (hon jobbade i Yemen i 12 år).

  1. Elin skriver:

    💜💜💜💜

  2. Ebba skriver:

    Åååh😭❤️

  3. Hi there, I would like to subscribe for this weblog to get hottest updates,
    thus where can i do it please assist.

  4. Så fint gjort❤️. Om jag hade gått förbi hade jag köpt en sten eller två.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..