Min outfit på barnkalas förr vs nu

Så här såg jag ut när när jag gick på barnkalas förr:

Så här ser jag tydligen ut när jag går på barnkalas nu:

Under hade jag t-shirten jag sov i.

Den här:

Gammal bild. Llamasutra-sexställningar.

Alltså jag får ju skärpa mig, men jag tänkte liksom inte ens på att se värdig ut.

Jag kom dock på att jag skulle byta tisha tack och lov. Eller tyvärr. Lifegoal att ha den tishan på barnkalas ändå, bland okända mammor och pappor.

  1. Swisch! Hälsa Sixten att jag inte vill ha någon sten men att jag väldigt gärna vill att han förvaltar ”vår” hemma hos er istället. Mycket coolare att ni har en riktigt fet samling i ert hem än att vi har en liten ensam ynklig sten.

  2. Marie skriver:

    Inte för att jag räknar, men det har gått ca 118 timmar och 49 minuter sen jag mailade min fotbollshistoria – har jag hamnat i skräpkorgen eller håller du mig på sträckbänken (effektiv tortyrmetod, helt klart)?😬

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..