ANNONS

Jag träffade prinsessan Madeleine

/

Jag var på prinsessan Madeleines releaseparty av boken Stella och hemligheten på Junibacken igår! Jag storyade på mamas instagram och Madde berättade om boken och varför hon skrev den (vilket man kan se fortfarande ett par tre timmar på mamas stories).

Jag fick aldrig prata med henne tyvärr. Så jag träffade henne väl inte om man ska vara ordagrant petnoga. MEN kolla vad nära jag stod.

Img 8453.jpg

Ja jag har väl zoomat som iphones kan göra MEN ÄNDÅ.

Jag och hejhejvardag var där och vi kände verkligen att ALLA var så mycket rikare och liksom stiligare än vad vi är. Nu vågar jag inte lägga ut bilder på barnen som var där, men BARNEN. De ljuvligast klädda barnen jag sett NÅGONSIN. Alla såg ut som Madicken. I Madickenkläder och rosetter i håret. Jag började nästan gråta av nostalgi. Inte för att jag någonsin varit med om så många Madickenbarn förut men jag har en sådan ENORM kärlek till Madicken.

Kunde ALLA repliker utantill. Min lillasyster också.

Prinsessan Madeleine då. Hon var så proffsig. Jag blev impad, visste inte att hon var så skicklig på att prata inför folksamlingar (MIN STÖRSTA SKRÄCK). Och boken hon skrivit kan ni köpa HÄR. Den är för 6-9-åringar (annonslänk)

Img 8435.jpg

Inte prinsessnaglar.

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00