Jag fick en fästing i analen två gånger

Vi vandrade på Sörmlandsleden i går. Jag fick en fästing på rumpan. Och då hade jag ändå gröna knästrumpor FÖR att jag inte ville ha fästingar. Fästingarna ba LOL AS IF vi skulle gå på den lätta.

017ccc10 4c66 485d 8e6f df420a05d650.jpg

Minns någon förresten att jag haft fästing vid analen två gånger?

Ena gången tog Linus bort den med pincett när jag låg böjd över en soffkant, med tandläkarbelysning i röven. Jag skrev på instagram att det var två gånger men jag var inte säker. Eller jag kände att jag överdrev.

Kontrollgooglade (ett plus med att ha en blogg sedan 12 år tillbaka) och såg att andra gången jag fick en analfästing tog jag bort den själv för att jag tänkte att han kanske inte vill ha en flickvän som har haft fästing i analen TVÅ gånger, så jag berättade inte först. Sen kunde jag inte låta bli att berätta ändå förstås.

Img 8612.jpg

Det är jag, badkrukan, som badar.

Img 8547.jpg

Och Harry.

Img 8544.jpg

En av mina favvospots på vår del av Sörmlandsleden.

Img 8590.jpg

 

Img 8562.jpg
Img 8586.jpg

 

  1. Linda skriver:

    Jag kommer ihåg! Jag är livrädd för fästingar och extra livrädd för att få en i anus sen jag läste det där

  2. Anna skriver:

    Tack för en så bra blogg, blir alltid på så bra humör när jag läser dina inlägg!! När började ni vandra med barnen? Hur långt orkar de gå? Har en väldigt aktiv 2-åring och längtar tills han förhoppningsvis börjar fatta charmen med att vandra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..