ANNONS

Tv-serietips sökes

/

Har ni märkt att Handmaids tale säsong 3 är igång?

Ja det har ni ju såklart, men OM det är någon som missat så måste jag säga det. Och om det är någon som inte sett 1 och 2 än. BÄSTA SERIEN. Jag har kanske aldrig sett någon bättre. Får samma känsla som när jag såg Prison break säsong 1 för typ 14 år sedan. Typ ”ojoj vad bra”. Och den känslan kommer inte ofta. Var 14:e år.

Jag efterfrågade serietips för ett år sedan och fick så himla många bra.

Till exempel Younger som många tipsade om. Älskade den.

Nu frågar jag igen! Behöver! Vilka är dina bästa serier?

Ni är säkert fler som vill ha tips så missionera dina älsk-serier så blir många glada och tacksamma. TACK!

34
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00