Dagens bortgörning

mama (där jag jobbar nu) har flyttat till Expressenhuset. Hur bra är sista meningen på detta löp.

Jag jobbade ju på Expressen för TIO år sedan. Många jobbar kvar och har alltså åldrats 10 år.

Jag träffade min gamla chef i dag, vid kaffeautomaten.

Jag: Du ser EXAKT likadan ut som för tio år sen!

Han: Du med!

Jag: Det är ju ganska många här som INTE gör det.

Han: Hehe.

Jag tänkte ju liksom att jag sa det till HONOM och inte till någon annan. Och det var ju på skämt. Men när jag sa det vände sig säkert FEM andra om och blängde på mig. De trodde jag menade DEM. Vem var det liksom som sagt en så idiotisk sak.

Det är klart att folk ser tio år äldre ut när det gått tio år. JAG gör det definitivt. Men bara för att vi sagt att vi såg likadana ut blev det ju som att jag sa ”HAHA VI ÄR UNGA OCH FRESH AND ALLA ANDRA ARE OLD AND GRUMPY, ESPECIALLY YOU BREDVID KAFFEMASKINEN”.

Jag försökte dessutom rädda situationen genom att inte kunna sluta prata om hur mycket jag åldrats. Sjukt pin. Sen lommade jag iväg.

Tio år sedan på Expressen när jag fått ett bud med fejkblod och låtsades att jag tappade blod från halspulsådern. Det var också upprörande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..