3 dåliga saker som hänt i dag

Som alltid när jag känner att jag bloggat för positivt måste jag väga upp med dåliga saker.

1. Jag skulle köpa glass i en affär (vid lake Garda, i en turistaffär). Jag skulle betala med kort. När de kulat upp glassen sa de att de inte tog kort. Jag sa åh vad synd, då kan jag inte betala. De sa då får du gå och ta ut. Jag ville ha glassen så jag gick och tog ut pengar.

När jag kom tillbaka hade de låtit glassen stå kvar i solen så att den smält och var helt rinnande. De vägrade att skopa upp ny glass och sa att jag måste betala den rinnande såsen annars skulle de hämta chefen. Jag orkade fortfarande inte mucka (fick en feeling att det var en chef som inte tycker kunden alltid har rätt) så jag betalade OCH drack upp glassen. Det var ändå gott!

2. Jag hade ett svart tjockt hårstrå på benet. Harry trädde en pärla runt strået och tryckte in den hårt i huden så att det blev en ring runt strået. Jag ryckte bort strået och Harry blev jätteledsen. För han hade ju gjort en ö med en palm på, och så kom jag och ryckte bort palmen. Stackars Harry!!!

3. En tax gick in i vårt hus (som vi hyr i två nätter) och lät oss inte komma in. Den bara morrade och skällde. KAN ju vara så att den bor där i vanliga fall och tycker vi är inkräktare. Den kan ju inte veta att vi betalar massa pengar. (Egentligen lite pengar, ni kan vara trygga, vi är fortfarande snåla)

Ja det var det värsta som hänt, förutom väldigt mycket tjat och sår och höga ljud men det är ju som vanligt.

Ps. SÅ kul att så många vill ha en detaljerad beskrivning av hur vi gått tillväga med rutt och boende och aktiviteter. Jag har inte med mig dator så det får jag fixa när jag kommer hem! Men vi bilar, bor på Airbnbs och bestämmer pö om pö vart vi ska. Än så länge vill vi ungefär samma saker. Nämligen att INTE ligga på stranden. Värsta jag vet.

Taxen.

 1. Malin skriver:

  Älskar din blogg. Men undrar: dina söner ser ut att vara så himla gulliga mot varandra. Jag har två söner på snart 2 och 4 år. De bråkar typ hela tiden. Har dina alltid varit så söta med varandra? Har hopp om bättre tider.

  1. Nej guuuuud de bråkar massor!! Men det är inte då man tar kort 😂 Men de är väldigt gulliga däremellan! Vid 2 och 4 bråkade de ännu mer, det blir bättre!!

 2. Skrattade så bröstvårtan åkte ur Nous mun åt den lilla ön med palmen. Och sedan åt taxen.
  Stackars Nou.

  1. 😂😂😂😂 Nou!!!!!❤️

 3. Carro skriver:

  Åk till Bardolino och ät glass på Cristallo, bästa glassen någonsin, jag lovar!!

 4. malin skriver:

  Så typiskt för den med turister HYSTERISKT överfyllda Gardasjön med omnejd. Sååå service minded, not. Det är säkert fullt med tyskar där. Halva Tyskland brukar flytta dit när de har semester, mest pangisar…🙈😬 När barnen är lite större så kan jag dock rekommendera att göra canyoning där i bergen (från 10 års ålder, vi gjorde med de här: Outdoorplanet Canyoning – Gardasjön). Mina barn ÄLSKADE det och jag är rätt säker på att det vore något för dina också. 🤩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..