ANNONS

Bråkar de aldrig?

/

Nu är barnen och jag i Jämtland! Vi tog en färja från Polen till Nynäshamn.

Vi har åkt så mycket bil så det finns inte. Fick en kommentar om att barnen verkar så snälla mot varandra, bråkar de aldrig?

HAHAHA. Det är klart de bråkar. BRÅKEN!!!! Men det tar man ju inte kort på.

De ÄR dock världens gulligaste mot varandra också. Mest det faktiskt. Nyss ville tex Harry gå upp och kissa (han vaknade) och Sixten (som inte hade somnat) följde med bara för att släcka lyset i hallen så att Harry inte skulle ”tappa sömnkänslan” och kunna somna om lättare. KÄRLEKEN😭😭😭😭😭❤️

De har också så sjukt kul. De kan intensivskratta ihop i en timme utan avbrott. Sen händer nåt och de bråkar i 20 minuter, sen asgarvar de igen i en timme till. Så håller de på typ hela sin vakna tid. Perfekt syskonrelation alltså.

2
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00