Bråkar de aldrig?

Nu är barnen och jag i Jämtland! Vi tog en färja från Polen till Nynäshamn.

Vi har åkt så mycket bil så det finns inte. Fick en kommentar om att barnen verkar så snälla mot varandra, bråkar de aldrig?

HAHAHA. Det är klart de bråkar. BRÅKEN!!!! Men det tar man ju inte kort på.

De ÄR dock världens gulligaste mot varandra också. Mest det faktiskt. Nyss ville tex Harry gå upp och kissa (han vaknade) och Sixten (som inte hade somnat) följde med bara för att släcka lyset i hallen så att Harry inte skulle ”tappa sömnkänslan” och kunna somna om lättare. KÄRLEKEN😭😭😭😭😭❤️

De har också så sjukt kul. De kan intensivskratta ihop i en timme utan avbrott. Sen händer nåt och de bråkar i 20 minuter, sen asgarvar de igen i en timme till. Så håller de på typ hela sin vakna tid. Perfekt syskonrelation alltså.

  1. C skriver:

    Har ni haft någon särskild strategi för att skapa det? Har själv två söner, 1,5 och 3 och tänket mycket på detta, hoppas att de ska bli bästa vänner och få den syskonrelation jag själv alltid saknat.

  2. Elin skriver:

    Ååå blir så blödig av sånt 😭
    Har två pojkar. En är två år och den andra är 5 månader. Hoppas att de kommer uppskatta varandra ❤️ Är sjukt slitit just nu!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..