ANNONS

Harrys inskolning!

/

Fisken som Sixten fiskade i Jämtland. 👆

Harry skolas in på fritids halva den här veckan.

I vanlig ordning blev jag asintresserad av hans klasskompisar. Jag kommer på mig själv med att försöka vara cool så att hans kompisar ska… ja… tycka att jag är cool. Eller det är Harry som kommer på mig. Han ba Mamma nu är du pinsam. So much for cool.

Mer om hur jag försöker impa på och uppfostra andras barn i senaste avsnittet av min och hejhejs podd Momsplaining.

Sixten går på sportläger den här veckan. Tre olika sporter per dag. Finns ju inget drömmigare för honom. Och för mig som slipper sporta.

2
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00