Harrys inskolning!

Fisken som Sixten fiskade i Jämtland. 👆

Harry skolas in på fritids halva den här veckan.

I vanlig ordning blev jag asintresserad av hans klasskompisar. Jag kommer på mig själv med att försöka vara cool så att hans kompisar ska… ja… tycka att jag är cool. Eller det är Harry som kommer på mig. Han ba Mamma nu är du pinsam. So much for cool.

Mer om hur jag försöker impa på och uppfostra andras barn i senaste avsnittet av min och hejhejs podd Momsplaining.

Sixten går på sportläger den här veckan. Tre olika sporter per dag. Finns ju inget drömmigare för honom. Och för mig som slipper sporta.

 1. Hej

  Har du ihop med med min make?
  Maila mig för jag tror han lurar dig som han lurar mig i 21 år trots vi lever ihop och har barn han har inte för avsikt att lämna mig och oss som familj åtminstone inte vad han sagt men talar illa, om mig som person gör han väldigt gärna när, jag misstänker ngt.
  Vill du överraska honom så kan, jag ge dig både mobil nr och adress men maila mig först så tar vi det därifrån.

  Du behöver inte lämna denna kommentar synlig för din egen skull jag vill bara ha sanningen det är jag värd.

 2. Stina skriver:

  Lyx med inskolning på fritids. Här ska de bara börja tydligen… (eller, de hälsade på i våras några gånger men ja…). Jag är inte alldeles avslappnad med detta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..