Första dagen i SKOLAN

I dag började Sixten i ettan och Harry i förskoleklass.

Jag och Sixtens kompis mamma (vi är även skolans gråtsquad på avslutningar och högtider) sprang fram till läraren efter första lektionen och ba ”SNÄLLA kan vi få vara klassmammor?”. Vi har ju planerat det sedan ett år tillbaka.

Läraren tyckte att det var LITE konstigt med två som BEGGADE om att få bli det. Men hon såg glad ut. ”Ja hehe det kan vi nog ordna”. Hurra!!!! Lifegoal!!

Omotiverad bild på oss när Sixten var nästan ett år.

  1. Lisa skriver:

    Alltså, jag sträcklyssnade på podden och herregud vad jag garvade och kunde relatera 😂 jag är gravid och skrattade så jag kissade på mig lite grann och började därför gråta såklart.. 🤦‍♀️ Min sambo undrade vad det var för fel på mig och ja då var hormonerna igång om man säger så 🤷‍♀️

    1. Hahaha ååååååå TACK!!!! ❤️❤️❤️ Vi blir meeeegaglada!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..