Bajsar man under en förlossning? (no shit)

Nytt avsnitt av podden Momsplaining!

Jag och Hejhejvardag pratar om våra förlossningar. Hur mycket sprack vi? Hur mycket bajsar man, och maaassor av annat. Till exempel några av era otroligt roliga berättelser.

Lyssna till exempel här.

  1. Malin skriver:

    Min barnmorska öppnade fönstret när jag sket 😂 ” Oj, hoppsan vad det luktar!” Hon var dock gravid hon med (eller jag var det ju inte riktigt när jag mötte henne, för barnet var halvvägs ut, men aa du kanske förstår ungefär. Det var lite synd om oss båda, med andra ord. I alla fall så är hon och jag vänner nu idag, så en som skiter och en som mår illa kan vara en helt okej kombo ibland.

    1. 😂😂😂😂😂😂

  2. Haha, en fördel med att jag fick föda via kejsarsnitt – jag slipper fundera på huruvida jag bajsade på mig eller inte 😀

    … för man gör väl inte det under operationen? Eller? Nåja, isf är jag lyckligt ovetandes 😀

    1. Haha definitivt en fördel!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..