Apropå det där med att jag inte helt passerar som vuxen

I lekparken:

Barn: Vad heter du?

Jag: Lisa, du heter Mona va?

Mona: Ja hur visste du det?

Jag: För att din brorsa ropade på dig nyss!

Mona: Var bor du?

Jag: Några kvarter härifrån! Var bor du?

Mona: I det där huset. Men får du vara här utan din mamma och pappa?

😎🤷‍♀️

 1. fanny s skriver:

  Hahaha 😂 När jag var 22 träffade jag och mina föräldrar en gammal barndomsvän till min pappa. Vi hade inte träffat honom på många år, men han har en dotter i samma ålder som mig och det finns kort på oss tillsammans när vi är små bebisar. Så snacka om att jag blev förvånad när han artigt frågar hur gammal jag är nu, är jag 13 år kanske?

 2. När jag var runt 23 år hade jag med mig mitt bonusbarn till ett lekland. Vi låste in värdesakerna i ett skåp men ingen av oss hade några fickor. Jag tog en chansning och frågade tjejen i kafeterian (troligtvis var hon yngre än mig) om vi möjligtvis fick lämna nyckeln där.
  Då säger hon lite förskräckt : men är ni här utan en vuxen?! 😂

  Var även nära på att få visa leg när jag ville låna en film på bibblan. Det var 16-årsgräns minsann. Jag närmade mig 30!!

 3. Sofie skriver:

  Hahahaha! Barn är underbara!

 4. Fia skriver:

  Haha jag brukar få tveksamma ”är du deras storasyster eller mamma?”.

  Tar det som en komplimang att jag är rolig 🙂 får aldrig de kommenterarerna när jag (de) sovit dåligt och jag sitter som ett spöke dock, konstigt 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..