Kändisfest och Beverly hills

Jag skulle ju ha sprungit tjejmilen igår, för Plan, men har varit sjuk hela veckan så det gick inte. På kvällen pallrade jag iväg mig till min kompis Marias fest med kändistema.

Asap Rocky!

Eleven!

Gustav Vasa.

Jag var Tori Spelling när hon i rebooten på Beverly hills åker och stjäl Donnas balklänning. Mest för att få använda klänningen (visste inte vad jag skulle vara fem min innan jag drog) men också för att få prata mycket om rebooten.

Jag älskar den! Går på cmore. Det enda jag hade hört innan jag såg den var att den SUGER. Att den är förvirrande och askonstig.

Det är den också!! Den är meta och förvirrande i början och, som min kompis som jag övertalade att se den i natt sa: gjord med SÅ mycket självdistans och kärlek. Älskar man Beverly hills och har följt skådisarna någorlunda är den värd SÅ mycket.

  1. Anna skriver:

    ÄLSKAR också rebooten! Tycker det är smart gjort! Och Tori Spelling är en bra skådis ju, skitkul!

    1. Ja!!!! Jag tycker också den är smart! ❤️ Jag ryser typ när jag ser den. Känns så mäktigt bara att de ses igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..