Ge oss dina värsta katastroftankar!

Nästa vecka ska vi spela in nästa poddavsnitt, och det ska handla om KATASTROFTANKAR!!

Vad är det värsta eller roligaste eller långsöktaste ni tänkt? Häromveckan var det en som skrev att hon inte vågade gå på skogspromenaden med sin bebis för hon var rädd att en örn skulle ta bebisen. Älskar det!

Själv trodde jag det skulle ramla ner byggarbetare i vagnen från något tak när jag gick på stan.

Bild Av hejhejvardag.

Skriv gärna i kommentarsfältet eller maila! Knivlisa@gmail.com. Tack!!!!

Och Tusen Tack igen för alla fina saker ni sagt om Momsplaining.

 1. Marie skriver:

  Jag har samma som jag utgår från att 99,7% av alla föräldrar har, men som ingen har nämnt än: att jag ska råka slänga ner mitt barn från en bro, alltså aktivt plocka upp barnet och lyft-slänga det över räcket. KAN INTE gå över en bro med mina barn nära mig, så sjukt läskigt. Inte bara jag, väl???!!!!

  1. Marie skriver:

   Alltså, jag får rysningar av att bara korrekturläsa min kommentar. Fyyyy. Ångesten. Broar!!! Iiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
   *djupandas*

 2. Flisan skriver:

  Mina barn är numera 8 och 4,5 år men katastroftankarna har dessvärre inte gett sig. Häromnatten låg jag vaken i ångest då lillkillen somnat med täcket väldigt korvat runt honom- vilket han älskar! Men han brukar ALLTID komma in till vår säng mitt i natten men nu gjorde han inte det (för han sov så jädra gött i sitt ihopsnorda täcke) men njöt jag av det?! Nej jag låg och hade ångest att han kvävts i sitt täcke! Suck… Läste förresten kommentaren ovan om tavlor som kan falla ner. När jag övernattar hos mina föräldrar plockar allltid mamma ner tavlorna ovanför sängen. Trots att jag är vuxen är hon rädd att de ska falla i huvudet på mig när jag sover. Mao-oron går aldrig över!! 😱

  1. Åååå vilken fin mamma ❤️ Men det bådar ju inte gott 😬

 3. Stina skriver:

  Vi hade som alla andra hört att bebisar inte ska dricka vatten, bara mjölk (eller ersättning) ska de ha. Detta tolkade jag naturligtvis som att det var livsfarligt för bebisen att få i sig vatten, och fick superångest när jag råkat ge henne en napp som hade lite vatten kvar i sig från tidigare kokning.

  Sedan dess har jag insett att barnet till typ 70 procent består av vatten.

 4. Hanna skriver:

  När bebis sov i vagnen och jag glömt myggnätet var jag rädd att fåglar skulle komma och plocka honom i ansiktet.

 5. Maria skriver:

  När min första var bebis var jag livrädd för att något skulle falla ner på henne. Alltså typ att tavlor skulle hoppa ner från väggen och mosa henne? Så kala väggar blev det under den tiden haha jag plockade ner prick allt.
  Och när jag var gravid med andra barnet så höll vi på att renovera ett badrum och jag kunde inte sluta tänka på att kakel känns halt och hårt och om vi kaklar så kommer jag att halka med bebis i famnen och spräcka skallen i golvet 😢 så det blev plastmatta på både golv och väggar. Kunde liksom INTE sluta se ”halket” i huvudet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..