Till alla som är katastroftänkare

Nu finns ett nytt avsnitt av podden Momsplaining. Om KATASTROFTANKAR. Tack alla ni som skickat in helt sjuka (men ändå helt normala) stories om vad ni tänkt. Vi ÄR HELT NORMALA!!!! Även de som är rädda för att tappa ner bebisen i toan så att den fastnar med huvudet.

Dessutom:

Vem blev som bebis faktiskt ivägflugen av en örn?

Hur hönsiga är egentligen jag och hejhejvardag? Hur långsökta skräcktankar har vi tänkt?

Varning för uppslag till många nya sjuka tankar.

Lyssna här.

  1. Maria skriver:

    Haha fy för fåglar 😂 finns det nån förälder med bebis som vågat titta på fågelshowen på Kolmården undrar jag? Var alldeles blek när stora barnet ville sitta och titta med sin pappa. Jag stod låååångt bort med bebis hårt i famnen och bara ”jaha, nu var det bara vi kvar då..”

  2. Eva skriver:

    Jag brukar alltid lyssna på er podd då jag går med vagnen i skogen. Denna gång fick jag svänga om då jag helt plötsligt blev extremt rädd för örnar och älgar som plockar upp bebisen med sina hovar 😂 Så tack för det! Delar också med mig min värsta katastroftanke (efter att treåringen lärde sig öppna ytterdörren): att han plötsligt ska börja gå i sömnen, gå ut från sitt rum mitt i natten, ner för trapporna, ut genom ytterdörren, stänger dörren efter sig, blir utlåst och fryser ihjäl eller överkörd. Alltså hjälp – borde man installera ett säkerhetslås på dörren. Det är å andra sidan inte särskilt ba för brandsäkerheten. Bäst att inte sova alls bara…

    1. Hahahaaaa!!!!! Älskar dig ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..