Yllebröllop och jag blev lurad

Jag och Linus var på dejt igår för att fira sju år som gifta. Yllebröllop. Vi skulle ge varandra tre komplimanger och säga tre saker som vi är tacksamma till varandra för. (Tips!!)

Linus sa först fina saker som att jag ger hela min själ till barnen och sånt. Så stämningen var liksom dödsseriös och så jag nästan grät.

Sen sa jag några saker (som jag också nästan grät för för att jag blev rörd av mig själv).

Sen sa han:

– Och så måste jag säga att du är väldigt bra på att kallprata med alla typer av människor som du inte känner. Du är verkligen expert på det.

Jag: ……………..

Han: HAHAHAHA. SKOJA. Du är så sjukt dålig på att kallprata.

Okej det ser inte lika roligt ut som det var. Jag skrattade så jag dog. Jag började liksom tänka ja men jo, det är jag nog. Om han säger det så. Fast jag VET att det är mitt aaaabsolut sämsta. Är såååå dålig på det. Jag går liksom direkt på något alldeles för privat och kommer jag inte på något går jag därifrån. Jag är jättekonstig.

Sixten brudnäbb och jag brud:

 1. Linda skriver:

  Påminner osökt om Annika Norlins text:
  Du vet jag är ingen mästare på småprat
  Går alltid för djupt för fort så folk blir bara rädda och drar
  Dom vill ha någon som är lättsam och jag bara frågar dom tror dom är i förhör
  Antar jag faktiskt inte vet hur man gör

  Måste vara något i vattnet i Östersund (nädå, jag relaterar också)

  1. 😂😂😂👏 jaaaaa!!!

 2. Anna skriver:

  Hahaha! Jag är exakt lika med kallprat! Blir så nervös så antingen pratar jag om vädret (är jag 31 eller 71??), pratar på om mig själv och gärna hemskt privata grejer jag också, eller så är jag tyst bara. Min man däremot är världsmästare i kallprat. Brukar lyssna och sedan försöka kopiera honom.

 3. Hej 🙂

  Vilken härlig blogg du har! Sitter och läser med ett leende på läpparna. Jag arbetar på en konsultfirma för digital marknadsföring, där vi bland annat arbetar med Pelican Self Storage. Pelican erbjuder smarta, prisvärda och säkra förvaringslösningar till både privatpersoner och företag. Det blir som en förlängning av hemmet, vilket vi alla kan vara i behov av under flytt, renovering, eller kanske bara när sommaren är över och vi vill göra mer plats för höstmys där hemma. Om du är intresserad gör vi gärna ett samarbete med dig, så kan du dela med dig av din Pelican-upplevelse till dina läsare. Ta en titt på deras hemsida https://pelicanselfstorage.se/ och hör av dig om det ser ut att vara något för dig.

  Hoppas att du får en härlig start på veckan!

  Maja Räftegård

 4. Underbar kommentar. Du har verkligen förmågan att fånga upp stunden och återge det efteråt.

  Det du beskriver att ni gör är så viktigt – att nu och då stanna upp och faktiskt prata med varandra om varandra. Det betyder mer än en tror. Inte minst när vi uttrycker saker vi uppskattar att den andre gör för oss. Då får vi en chans att förstärka det fina och uppmuntra och lyfta det som annars kanske tas för givet.

 5. Louise skriver:

  Hahha underbart!!!
  Och åh bra grej att ta tid att tänka på det man uppskattar!

  1. Två kommentarer på samma dag!!! Det är galet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..