ANNONS

Äntligen muskler

/

Den här 7-åringen som aaaaaaldrig var stilla när han var liten. När jag var på mammagrupp när han var några månader var han en helt annan bebis än alla andra. Andra bebisar satt och låg i knät på sina mammor. Sixten ålade sig ur på en gång och härjade runt på golvet.

Förutom EN gång. Då tänkte jag att han hade utvecklats. Men han hade visst 40 graders feber.

Var aldrig stilla förutom när jag ammade. Och så har han ju varit sen dess, men nu VILL HAN GOSA! Han har alltid varit mammig och på senare år kommit och hämtat oxytocin ibland i några sekunder, men nu kan han liksom vilja bli buren!

Så mys. Plus: Jag får musklerna jag aldrig fick då.

5
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00