Äntligen muskler

Den här 7-åringen som aaaaaaldrig var stilla när han var liten. När jag var på mammagrupp när han var några månader var han en helt annan bebis än alla andra. Andra bebisar satt och låg i knät på sina mammor. Sixten ålade sig ur på en gång och härjade runt på golvet.

Förutom EN gång. Då tänkte jag att han hade utvecklats. Men han hade visst 40 graders feber.

Var aldrig stilla förutom när jag ammade. Och så har han ju varit sen dess, men nu VILL HAN GOSA! Han har alltid varit mammig och på senare år kommit och hämtat oxytocin ibland i några sekunder, men nu kan han liksom vilja bli buren!

Så mys. Plus: Jag får musklerna jag aldrig fick då.

 1. Jasmin skriver:

  Jag gillar verkligen att läsa om dina vilda barn <3 Min son är likadan och har, precis som S, varit sådan ifrån start. Det är som att han har dubbelt så mycket energi som ett genomsnittligt barn och det har liksom aldrig gått att "rå på" honom, livsglädjen måste ut i rörelse och babbel och upptäckarlust. Jag förstår mig typ på honom till 100% och tycker att han är roligare än alla andra barn, men blir förstås lite matt ibland. Och jag kan tycka att det är särskilt jobbigt med andra vuxnas förväntningar, kanske särskilt ifrån äldre släktingar och människor utan barn, när man märker att de tycker att han är direkt jobbig. Men då tänker jag på dina ungar, och blir påmind om att det bara är så som geniala barn är, och så känns allt lugnt igen 😀 Tack för det Lisa!!

 2. Sanna skriver:

  Har nåt liknande:

  Jag väntade och väntade på att någon av mina plötsligt skulle somna så där charmigt med huvudet mitt i maten.

  Plötsligt hände det och jag jublade lite inombords – lifegoal with kids! ….För att upptäcka att ungen hade typ 39° feber. Lite besviken blev man ju… 😉

 3. Linda skriver:

  Jag läste oxycontin 😧 (starkt smärtstillande som orsakat en missbruksepidemi i USA bl a)

  1. 😂😂😂 så kul om jag råkade avslöja att jag förser honom med knark lite då och då så att han ska bli mammig 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..