I annonssamarbete med AXA

Är du en cereal killer?

Jag och Hejhejvardag  pratade om vad vi skulle göra för film om AXA Havregott, asgoda nya kuddar!

Jag sa VI MÅSTE JU GÖRA EN CEREAL KILLER. Hejhej sa artigt ja, utan att fatta vad jag menade. Hon försökte liksom flera gånger att på ett fint sätt säga att jag måste kill my darlings. Tills jag fattade att hon trodde jag sa det vanliga serial killer.

Sen gick hon med på att det är engelskans bästa ord och för bra för att inte göra en film på.

Även om du inte är en cereal killer känner du nog i alla fall någon som är SUR innan hen har fått mellis.

Havregottskuddarna, man kan välja mellan fyllda med jordgubb eller fyllda med blåbär, har 40 procent mindre socker!

  1. Finns en film som heter cereal killer.

  2. Älskar era filmer!
    Men det gör ont i matteläraren i mig när jag ser ”40 procent mindre socker”. 40 % mindre än vad? Det är ju nästan lika illa som att fråga hur snabbt man springer milen. (Men skuggan faller främst över producenten, inte dig. Man får leta länge efter det finstilta på deras hemsida för att hitta informationen: Jämfört med de bäst säljande barnflingorna i Sverige.)

    1. 😂😂 sorry jag håller helt med

  3. Ina skriver:

    😂😂jättebra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..