En uppfuckad sak och en ouppfuckad sak

Harry hade kalas på sin födelsedag. Det är faktiskt bra att ha kalas på en vanlig vardag, för då fuckas inte helger upp. Och man tar med barnen dirr från fritids.

Det som däremot fuckas upp är gräsmattan! Det var fotbollstema på kalaset

och Harry bjöd sitt fotbollsgäng. De spelar flera timmar varje dag. Självklart spelade de på kalaset också.

Alltså kolla spåren av dedikation, LOVE IT:

Och hur bra tårta bakade jag VA?

 1. Jenny skriver:

  Vilken amazing tårta!
  Okej, det verkar ju genialiskt att ha kalaset direkt efter fritids på en vardag. MEN, hur gör man när man hämtar kidsen på fritids? Vi tänkte bjuda sisådär 8 barn – då blir det ju en hel del som inte får följa med… känns jobbigt att hämta glada kalasbarn som stimmar och tjoar om ballonger och tårta, och så hör de andra barnen det som är kvar på fritids?
  Hur gjorde niiii, vill inte göra någon ledsen.

 2. Malin skriver:

  Ljuvligt kalas låter det som!!!

  Hihi så när man tror att vildsvin har bökat i jorden då kanske det är hängivna fotbollsspelare som kämpat..? Hihi okej sjukt dåligt skämt. Sorry.

 3. Marie skriver:

  Känner igen den där gräsmattan. Skorna också 😅.

 4. Maggie skriver:

  Men shiiit tårtan!! Den var det första jag la märke till och bara åh vilken spektakulär undrar var hon har beställt den, och så har du gjort den själv!? 😍⚽🎂

 5. Jag har en fråga! Du verkar, som jag, ha två killar fulla med energi 😊 Huuuur gör man för att orka med?! Du verkar så mycket bättre på det än mig! Typ jag vill ha ett hem som inte är kaos (går ej) jag vill inte att de hoppar upp och ner hela dagarna tills grannarna klagar 🙈 Går man ”with the flow” eller är även du en tjatig mamma som jag? Hör ju hur tråkig jag låter.. 😢

  1. Så bra fråga! Sparar den till framtida inlägg, finns en del såna….😳 men svar kommer någon gång i livet!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..