ANNONS

Jag är i London

/

Jag är i LONDON med min vän och kollega Lisa. Vi fick ett stipendium för att göra studiebesök på ett engelskt mammamagasin. Kolla vad härliga vi ser ut. Eller kolla inte på mina naglar, de är skitiga som vanligt.

I dag gick jag runt och pekade på alla pubbar jag jobbade på för 18 år sen. Man skulle kunna tro att jag fick sparken men jag fick aldrig betalt så jag slutade på en. På en annan fick jag höra att min lön är min dricks. Så jag lade manken till och fick så mycket dricks att de bestämde nya regler: att alla i baren skulle dela på min dricks. Då slutade jag, kände att det fanns gränser för hur solidarisk man får vara.

Jag jobbade också på bio. Där var lönen 4 pund i timmen plus alla pengar som man hittade när man städade biosalongerna. Folk tappade väldigt mycket. En gång hittade jag en använd kondom! Den sålde jag till en inseminationsbyrå.

Skoja. Men bra idé.

1
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00