I annonssamarbete med ZENDIUM

Saker som händer innan jag får borsta tänderna

 

Jag och HejHejVardag har gjort en film om saker som händer innan man själv får borsta tänderna på morgonen. De är SÅ många. Alla fick inte plats på listan om man säger så. Men det här är de mest frekventa:

Jag är ju ändå sjukt bra som Zendium-samarbetare eftersom vår familj bara har använt Zendium i två år. Förutom de gånger den tagit slut och man får ta någon annan gammal som ligger i en låda. Då klagar hela familjen.

Zendium är mild eftersom den inte innehåller skummedlet SLS som irriterar slemhinnorna.

Vissa tror att bara för att den är mild mot munnen smakar den inget. MEN det är inget som känns i smaken. Min favvo Extra fresh smakar starkt och gött.

HÄR kan ni se två filmer med mig och Harry, när vi gör kemiexperiment. Vi undersöker till exempel varför det smakar äckligt att dricka juice efter att man borstat med SLS-tandkräm och varför det INTE gör det med Zendium.

IMG_2201
IMG_2208

img_7487

 1. Ett önskeblogginlägg!

  Jag var inne på din blogg och min 5-åriga son hängde över axeln. Så fick han se bilden på Harry och utbrast ”Wow va cool kille! Bläddra tillbaka får jag se igen!”

  Era barn verkar ju måna om sin stil och samtidigt vara öppna för variation och mångfald i klädväg, så det skulle vara grymt med ett blogginlägg med dina barn där de har på sig ”inte så typiskt pojkiga” kläder. Jag försöker lära mina barn att alla kan ha alla kläder, att man får gilla vilka färger man vill osv, men nu är det tydligt från sonen att ”rosa är för tjejer” osv. Nu är sonen inne i en tid då han ser upp till ”stora coola skolbarn” och han har dessutom samma frisyr som Sixten och Harry, så dina barn känns som optimala förebilder!

 2. Mia skriver:

  Jag växte upp med vidriga afte-besvär (munblåsor), sådär att jag i perioder hade problem att både äta, dricka saker som juice och borsta tänderna. I tonåren fick jag tipset om att Zendium kan förebygga afte, och sedan dess har jag inte använt någon annan tandkräm. När jag pluggade utomlands fick mamma skicka en tub Zendium på posten till och med!

  1. Ååååå!!!! Vad kul! 👍🙌😀

 3. Linda skriver:

  Hahah #momlife!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..