Sjuk coincidence

På tåget (innan vi fick lyxkupén)

Jag: Hejhej!

Kille: Hej!

(Småsnackelisnack 5 min, vi var lite likadana, typ pratade med främlingar)

Jag: Är du härifrån?

Kille: Ja från Häggsjövik om du vet var det är.

Jag: VAAAA!? Då är vi ju släkt! Vi är tremänningar!

Vilket vi var också. Inte så svårt att räkna ut eftersom det finns typ EN familj där och det är mammas kusiner. Jag har till mitt försvar väldigt stor släkt och har inte ens träffat alla. Men så sjukt ändå. Här sätter man sig i en random kupé med en tremänning som man inte vet vem det är.

Det hände mig en gång förr, i mullsjö. Jag pratade med en random jenny och det visade sig att vi var tremänningar. Eller sysslingar som ni kallar det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..