ANNONS

Fotografens bilder på oss har kommit!!

/

IMG_5001

Obs detta är hallon och grädde, han har inte gett mig en smocka.

Vi hade ju en dokumentärfotograf här ett helt dygn i augusti. Minna Ridderstolpe. Det är SÅ OTROLIGT bara att få vara med på bilder från sitt eget hem. Är man familjefotografen är man ju aldrig med på något foto. Man bara fotar resten. Nu finns det bevis för att jag var med i familjen!!! TJOHO! Har längtat såååå efter att se bilderna och nu har de kommit.

Detta skrev hon om oss på Instagram:

IMG_5021

Ni hör ju vilken fin människa. Som gillar oss. Jag blir gråtfärdig. Här kommer en liiiten del av bilderna i en film. Ljud på!

2
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00