Hur man upptäcker pms

Vi har fått en ny sporthall! Det är fantastiskt eftersom barnens innebandyträningar flyttar från en tennishall jättelångt bort till en hall jättenära. Inte till den nya sporthallen men det är bara bra pga inte lika nära. Ok detta är helt ointressant men det frigör faktiskt flera timmar på söndagar. Who am I förresten som använder ordet frigör.

Samtal vi hade innan:

Sen upptäckte jag att jag har pms när jag började gråta när jag läste dessa regler i sporthallen:

  1. Ina skriver:

    Jaaaaaaaaa jag kan också lätt börja gråta av sånt! Idag kan jag läsa det utan att fälla tårar för jag har fortfarande en vecka kvar till mens – men annars, absolut.

    Så vackert <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..