Tips när man inte har något slagfärdigt att säga

I kön på affären:

Man framför oss: (Vrider sig så han dänger ryggsäck i Harry så han tappar balansen och kliver på mannens häl).

Man: Oj….

Jag: Det är okej!!

Man: Har ni bråttom eller?

Jag (tror att han menar att vi ska få gå före honom i kön, eftersom han har mycket i korgen): Nej det är ingen fara!

Man: Ingen fara för ER nej, men för MIG. Din son sprang in i mig.

Jag: Hehe va???

Man: Ja.

Jag: Nej han stod helt stilla tills han tappade balansen! För att DU träffade honom med ryggsäcken.

Man: Lögn.

Jag: Troligt.

Älskar när jag använder ”TROLIGT” när jag inte vet vad jag ska säga. Det är som stjärnstopp, det går inte svara på det på ett smart sätt. ”Jo det är troligt” är ju liksom inte så mäktigt. Och ”Nej det är inte troligt” bekräftar han ju bara.

Harry igår när han inte kunde sluta skratta för att han råkade rapa jättehögt på ett sushihak.

  1. Andrea skriver:

    Vad är det med en del människor? Vidrigt beteende utav den där mannen…och om nu ett barn HADE råkat springa in i honom så är det inte jordens undergång direkt. Det är sånt som händer. Gå vidare i livet och var en trevlig medmänniska gubbstrutt, det hade du nog mått gott av i slutändan. Tack för en rolig blogg🤗

  2. Jasmin skriver:

    Åh gud blir så arg så att jag kokar

  3. Mäh, vilken satans surputt. Som att man på riktigt blir arg när ett barn råkat trampa på en.

    1. Ja, det är väl karma, de har ju ändå sprungit in i människor miljoner gånger utan att bli tillsagda. 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..