Det måste finnas en portal

Pratar om en bebis vi ”känner” som ska födas snart.

Harry: Men mamma var är man innan man kommer till magen?

Jag: Man blir till i magen när spermien och ägget möts.

Harry: Jag menar inte så. Mamma det MÅSTE finnas en portal. Det fattar du väl att det inte bara kan BLI en människa. Själen finns innan på samma ställe som man kommer till när man dör, alltså i himlen. Man kan inte bara ta slut och man kan inte bara börja.

❤️

 1. Qajsa skriver:

  Så är det. En portal och ett evigt liv. Därför vi är lika.

  1. 🙏👌👌👌❤️

 2. Sanna skriver:

  Så himla klokt och jag tror precis samma 🙂

  Här hemma någon gång i förtvivlan hos lillasyster när hon absolut ville veta var hon befann sig undertiden storasyster var i magen och inga svar jag hade dög så slängde jag till slut ut mig att – du fanns i mammas tanke. Hon nöjde sig med svaret och det är numera vedertaget begrepp hos oss, att innan man flyttar in i magen så befinner man sig i mammans(och pappans) tanke.

 3. Malin skriver:

  Finaste jag någonsin hört!!! ♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..