Finally

Så fick jag den till slut själv, sjukdomen jag inte ska skriva namnet på eftersom jag har fått klagomål av såna som har fobi för den sjukdomen och jag liksom baaaara skriver om det. Förlåt!

Vi har också inte lyckats få till någon podd den här veckan eftersom både jag och Hejhej har vabbat eller varit sjuka själva konstant. Vi skulle ha gjort ett sista försök att spela in i dag, men 5 i morse hände det där jag inte ska skriva. Jag blev SÅ förvånad! Var säker på att jag skulle klara mig. Vilket ju är konstigt tänkt men.

 1. Sandra skriver:

  Jag avskyr den där sjukdomen vi inte nämner vid namn men ÄLSKAR att du gillar att kr*kvabba och liksom avdramatiserar den, då blir jag mera chill, så TACK😂 krya på dig!!

 2. Teresa skriver:

  Krya bästaste Lisa, hoppas det finns någon runt dig nu som gillar att kräkvabba lika mycket som vi, så du också får bli läst för och matad med vätskeersättning ❤️❤️❤️

  1. 😂😂😂 de andra håller sig borta men jag fick faktiskt ligga ostörd i sängen hela dagen vilken var LYX❤️

 3. Linsan skriver:

  Menar du koronaviruset? 😉

 4. Jag VISSTE ju att du skulle bli sjuk eftersom du sa ”vilken TUR att vi klarat oss!” När vi pratade igår och sedan försökte ojinxa genom att säga ”peppar peppar” när du själv avslöjat att det inte stämmer. Du borde läsa din blogg!!! Den är både smart och rolig!
  Saknar diiiig!
  Puss

 5. Alltså du är bara för rolig, älskar din humor! Krya på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..