ANNONS

”Nu ser din snippa ut som en häst”

/

Nytt avsnitt ute av podden Momsplaining.

Det blev VÄLDIGT mycket snippa den här gången.

Hur beter jag och @hejhejvardag oss hos gynekologen? Varför är manliga gynekologer de bästa som finns (en av dem i alla fall), varför lattjade en gynekolog med Louise snippa och drog i den hit och dit och gjorde olika formationer (bland annat en häst)?

Vem av oss hällde bröstmjölk i kaffet (svår gissning, jag så klart). Vem tror inte på att bröst kan vara en erogen zon? Vad har vi hittat i våra snippor? Det får ni svar på om ni lyssnar! Dessutom som vanligt massa roliga berättelser från er. Till exempel om kondomer som legat två veckor i underlivet!

Lyssna till exempel HÄR

2
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00