My kid the content producer

Jag: Läääääggdaaaags.

Sixten: Inte än, du måste ändå blogga först.

Jag: Hehehehe. Ja. Vad ska jag blogga?

Sixten: Berätta om igår när vi var så sura på dig att du aldrig skrämmer oss och att vi så gärna vill att du ska skrämma oss så vi drömmer mardrömmar om dig.

Jag: Ja det är faktiskt en bra idé.

Sixten: Och berätta sen vad som hände. Att du skrämde oss så att vi FLÖG. Jag har aldrig blivit så rädd.

Jag: Drömde du mardrömmar då?

Sixten: Nej då får du kämpa ännu hårdare.

Nån som har något bra skrämseltips? Älskar att de är så stora att de inte tar illa upp längre av skrämningar. Det var inte lika lätt när de var typ 3 och 4. Varje ålder har onekligen sin charm.

Jag igår:

  1. Vill bara säga att du skriver SÅ FINT om dina barn och föräldraskap. Mina barn var tvärtemot dina extremt lugna, men känslan är densamma. Har känt ända sedan dom var små att NU är bästa tiden, men det är fortfarande nu som är den bästa tiden och nu är dom 23, 21 och 19. Tack för din fina blogg, du skriver så kärleksfullt och det väcker så vackra minnen. Tack och stor kram!/M

    1. Nämen vilken otroligt fin kommentar!! Och vad hoppfullt att du tycker att nu är bästa tiden!!!! Jag har precis som du alltid känt att det inte kan bli bättre än nu, hela tiden! Men trodde att man slutade känna så… nån gång. TACK!!!❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..