Vad bråkar ni om?

På tisdag ska vi spela in ett smaskigt avsnitt till podden Momsplaining. Nämligen om partnerbråk.

Vad bråkar ni oftast om? Städ, svartsjuka, barnuppfostran, politik, barnsäkerhet, slarv, ekonomi, egentid, att en reser bort hela tiden, att någon är sur alltid, brist på empati, svärisar, aggroutbrott, hushållssysslor?

Vilket är ert onödigaste bråk?

Har ni haft något offentligt riktigt (i efterhand) pinigt bråk?

Ni får suuuupergärna skriva i dm på instagram elller här i kommentarsfältet! Tack!!

  1. Elin skriver:

    Vi tjafsar oftast om ”så gör ju du med” när någon säger att den andre gör något störande. Så brukar man svara typ ”nej det gör jag INTE” ”JO” ”aah ok säg NÄR jag gjort det då” ”jag kanske inte har ett direkt datum men…” ”nej just det” osv osv så himla nödvändigt!! Behövs verkligen för en trevlig stämning:) pajkastning 4 life

  2. Mitt pinsammaste bråk var med mitt ex: det började inne på krogen där vakterna sa till oss. Då dämpade vi oss men slutade inte tjafsa. När krogen stängde och vi kom ut eskalerade bråkar igen och vi stod och skrek åt varann utanför krogen. Ändå tills en man öppnade sitt lägenhetsfönster och sa argt: ”Nu får ni gå härifrån, ni väcker mitt barn med ett skrikande”. Tur jag var full för i nyktert tillstånd hade jag dött av skam!

    1. Åh stackare!!! Men tur du var full! 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..