Vabbrapport

Sixten är förkyld så är hemma.

Jag: Vet du vad?

Sixten: Du älskar mig.

Jag: Mm. Är du trött på att höra det.

Sixten: Man får bara säga det 50 000 gånger varje liv.

Jag: Hur vet du det?

Sixten: Vet och vet, det är bara så det är. Så snart är dina slut.

Jag: Mm.

Sixten: Jag längtar dit.

Jag: What!!

Sixten: Skoja. Men det ligger något i det.

  1. Hej du fina underbara❤
    Måste bara säga…jag har också tjatat hål i huvet på mina barn…hur mkt jag älskar dom, hur fina dom är, hur lycklig jag är bara att dom finns och att jag får vara deras mamma…dag ut och dag in i 23 år, kan bara inte låta bli haha! Och vet du, det har gått in 🙂 Dom är glada att jag är deras mamma och har blivit trygga och fina, mot varann och mot andra. Så keep up the good work, älskar att läsa dina ord och berättelser! Kraam

    1. ❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..